Jacht delen

Gezamelijk bootbezit; plezier delen en lasten verdelen

Steeds meer mensen hebben belangstelling voor het delen van een boot. Dit is niet vreemd wanneer je beseft hoe lang een boot in eigendom gemiddeld per jaar stil ligt. Een boot in deeleigendom is een mooie manier om de lasten te verlichten en tevens het bijzondere gevoel te behouden van eigen ‘bootbezit’. Mede hierdoor zal iedere gebruiker zijn eigendom ook met respect zal behandelen.

Op deze manier is het mogelijk dat uw droomschip ineens wel bereikbaar is. Op deze manier kunt u wellicht een groter schip aanschaffen dan u alleen kunt aanschaffen/onderhouden. Op deze manier kunt u bij combi-tochten de actie radius vergroten (ene partij vaart heen/andere terug). Op deze manier kunt u de lasten van onderhoud, ligplaats etc. onderling verdelen. En zo zijn er nog wel meer voordelen te bedenken.

Belangrijk bij het delen van een kostbaar bezit is echter de match en onderling een goed gevoel. En hoe en waar vind je nu een goede match. Daar wil YCM u graag behulpzaam bij zijn. Onze focus ligt op het bij elkaar brengen van partijen bij koop/verkoop en ons inziens hoort daar in deze moderne tijd ook de maatschappelijke trend van deel-eigendom bij. Mede om de watersport ook toegankelijker te maken voor iedereen, een volgende generatie. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Oftewel zou u uw boot wel willen delen maar weet u niet hoe u aan een geschikte mede-eigenaar of mogelijk meerdere mede-eigenaren komt die tot aanschaf van een deel van uw schip willen overgaan en hoe u dit vervolgens formaliseert, wij bemiddelen graag!

€ 650001/2
  • Afmetingen: 8.8 x 2.50 x 0.79
  • Bouwjaar: 2014
  • Slideshow