Sloep huren

Heerlijk genieten op het water!

MARIL 625

De Maril 625 is een populaire en luxe sloep. De sloep is robuust en met een lengte van 6.25 en 2,44 meter breed (diepgang 0.55) heeft de Maril 625 stabiele vaareigenschappen. Ze heeft een praktische indeling met rondzit, een fraaie afwerking met teakhout en is uitgerust met comfortabele zit- en rugkussens. De zithoogte zorgt voor veel comfort en steun in de rug, waarbij tevens gedacht is aan de veiligheid van de kinderen. Ze heeft een buiskap die bescherming kan bieden bij zon, wind of regen. Ze heeft een stuurconsole, een zwemtrap voor degene die graag een duik willen nemen en als extra een koellade voor een koud drankje.

Er is plaats voor 7 personen aan boord. Je hebt geen vaarbewijs nodig maar moet wel minimaal 21 jaar zijn om de sloep te huren. De Maril 625 is een heerlijke sloep voor een dagje op het water met familie of met vrienden.

VAREN VANUIT MUIDERZAND

De Maril 625 ligt afgemeerd in Marina Muiderzand. Van daaruit kunt u naar meerdere mooie havenplaatsen met een rijke historie varen. Naarden is één van de best bewaarde vestingssteden in Europa, beroemd om zijn unieke stervorm. In de jachthaven van Naarden kunt u de boot afmeren aan het terras van Porterhouse voor een hapje en een drankje. Zin in een ijsje vaar dan naar Almere haven om een ijsje te gaan halen bij IJssalon Mariola of pak een van de meerdere terrasjes daar. Omdat de sluis bij Almere Haven niet toegankelijk is voor de Maril 625 kunt u vervolgens door varen naar Huizen. Ook kunt u de Eem op gaan vanaf het Eemmeer; een prachtig stukje natuur langs Eemnes, Eemdijk, Baarn, Soest en Amersfoort. Spakenburg, vroeger een vissersdorp aan de Zuiderzee, staat bekend om de klederdracht. In de oude haven van Spakenburg kunt u een heerlijk visje halen en ook Forteiland Pampus kunt u gaan ontdekken; een eiland vol historie, avontuur en natuur.

Vaarmogelijkheden genoeg met de Maril 625 echter varen naar Amsterdam is helaas niet toegestaan, degenen die graag in de Amsterdamse grachten willen varen adviseren wij een sloep in Amsterdam zelf te huren, het Markermeer is met de Maril 625 namelijk beperkt toegankelijk tot het Forteiland Pampus.

RESERVEER HIER DE SLOEP