Zoekopdracht

 

 

Zoekopdracht opgeven

 

Via een paar eenvoudige stappen kunt u bij Yachting Company Muiderzand geheel gratis een electronische zoekopdracht opgeven. Dit kan als u op zoek bent naar een bepaald type schip, maar ook als u een schip zoekt binnen een bepaalde lengte of prijs. Als wij een jacht binnen krijgen dat aan uw criteria voldoet, dan stellen wij u hiervan per email op de hoogte.

Zoekopdracht op lengte en vraagprijs

Zoekopdracht op type

 

Zoek een schip:Wat zeggen onze klanten?

 

Hallo Roel, Marielle en Stephan,

We hadden al enkele Jeanneau's SO 34.2 gezien voordat we afreisden naar Almere. Ieder schip heeft natuurlijk zo zijn zichtbare geschiedenis en zo ook in jullie aanbod. Met wie ga je dan uiteindelijk als eerste de onderhandelingen in? Dan komt de rol van de makelaar om de hoek kijken. Wij vonden het zeer betrouwbaar dat van het gezochte schip door jullie al een expertise-rapport was opgemaakt en dat we dit vrij konden raadplegen. Daarmee hadden wij voldoende vertrouwen voor het uitbrengen van een bod, want eerlijk is eerlijk, de aankoop van een schip is een grote investering en niet ons dagelijks werk.

Vanaf dat moment zorgden jullie er voor als een hecht team dat de vervolgstappen is grote snelheid werden gezet, internationaal contact werd gelegd met de eigenaar die in Bombay verbleef, met als resultaat dat we binnen enkele dagen de deal konden rondmaken. Klasse.

Daarna ook niets dan lof over de nazorg: allereerst grote dank voor de dagen dat we na de koop met het hele gezin nog de najaarsstormen mochten meemaken met als uitvalsbasis jullie verkoopsteiger, geen moeite te veel. Bij de importeur nog ontbrekende documenten opgevraagd en zelfs hulp bij het afvaren uit de box. Geen overbodige luxe in een nagenoeg verlaten jachthaven met windkracht 7 en een nog niet ingeslingerde bemanning.

Namens Tessa, Chris, Julie, Robin en Ed, bedankt voor de service. We komen zeker nog eens aan op 52.19.99N / 05.08.22E