Welkom!

Yachting Company Muiderzand is een jachtmakelaardij die zich onderscheidt door haar perfecte verkooplocatie én haar reputatie.

Kan het anders? Wij denken van wel...

Wij houden van openheid, eerlijkheid en duidelijkheid en het is onze missie en uitdaging om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dromen moeten immers leuk zijn. Wij onderscheiden ons door kleinschaligheid, flexibiliteit en een hands on mentaliteit. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering met speciale aandacht voor zowel de klant als het jacht. Wij bieden een volledig dienstenpakket én een locatie op het allerhoogste niveau. Bovendien zijn bijna alle schepen van jachtmakelaar Yachting Company Muiderzand vóóraf gekeurd zodat u bij ons vertrouwd kunt kopen en verkopen.

Stel het juiste waypoint in 52°20.54'N - 05°07.99'E en u koerst op betrouwbaarheid en zekerheid bij de aankoop en de verkoop van uw jacht. Wij zijn gewoon en net iets anders.

Wie zijn wij?

Wij, Mariëlle Bekx en Stephan Hagethorn hebben samen (met ruim 25 jaar ervaring binnen de jachtmakelaardij) al vele schepen met succes mogen verkopen. Wij spreken over "mogen" omdat er voor ons niets mooiers te bedenken is dan de droom van mensen waar te kunnen maken. Vaardromen. De emotie die daar zowel bij kopers als verkopers vaak bij komt kijken maakt iedere deal voor ons bijzonder. De beste eigenschappen die onze klanten ons toebedelen zijn betrokken en betrouwbaarheid, alsmede accuraatheid in combinatie met een stevig tempo.

Wilt u uw jacht verkopen of een jacht kopen dan staan wij voor u klaar.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Kom gerust eens langs.