Zoekopdracht

 

 

Zoekopdracht opgeven

 

Via een paar eenvoudige stappen kunt u bij Yachting Company Muiderzand geheel gratis een electronische zoekopdracht opgeven. Dit kan als u op zoek bent naar een bepaald type schip, maar ook als u een schip zoekt binnen een bepaalde lengte of prijs. Als wij een jacht binnen krijgen dat aan uw criteria voldoet, dan stellen wij u hiervan per email op de hoogte.

Zoekopdracht op lengte en vraagprijs

Zoekopdracht op type

 

Zoek een schip:Wat zeggen onze klanten?

 

Beste Mariëlle,

We willen jou en je collega's Roel & Stephan ontzettend bedanken voor de geweldige service die jullie ons geboden hebben. Ca. 2 weken geleden kwamen we hier, op deze jachtwerf in Muiderzand. We zagen de Kalik 33 liggen en waren verkocht. Mariëlle je hebt ons heel goed ingelicht omtrent de Kalik en je bent uiterst behulpzaam geweest en oprecht met het bemiddelen tussen de verkoper (van wie we hopen hem spoedig te ontmoeten, zodat hij weet wie zijn boot nu in bezit en beheer heeft en zodat wij zien van wie onze boot nu komt) en deze 2 enthousiaste zeilers. We gaan er een hele mooie boot van maken, al is het natuurlijk al een mooie boot. Nogmaals bedankt!

En Stephan....bedankt dat je ons geholpen hebt in de druilerige regen, omdat we persé vandaag onze Kalik, die we ReMiMiGi gaan dopen, naar Enkhuizen willen varen.

Groetjes (en met de volgende boot, als we weer een stapje hoger gaan in onze boottoekomst) en tot ziens! Want dan komen wij bij jullie!

Milco & Miranda