Zoekopdracht

 

 

Zoekopdracht opgeven

 

Via een paar eenvoudige stappen kunt u bij Yachting Company Muiderzand geheel gratis een electronische zoekopdracht opgeven. Dit kan als u op zoek bent naar een bepaald type schip, maar ook als u een schip zoekt binnen een bepaalde lengte of prijs. Als wij een jacht binnen krijgen dat aan uw criteria voldoet, dan stellen wij u hiervan per email op de hoogte.

Zoekopdracht op lengte en vraagprijs

Zoekopdracht op type

 

Zoek een schip:Wat zeggen onze klanten?

 

Beste Roel, Stephan en Mariëlle,

Langs deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor de zeer correcte bemiddeling/afwikkeling van de verkoop van onze Princess. We zijn heel blij dat we de Yachting Company Muiderzand als verkoophaven hebben gekozen.

De dag waarop je belde, Roel, dat de "Zilvervloot" was binnengekomen, stond het bedrag inderdaad op onze rekening. Ook kregen we een mailtje van de kopers dat ze zo blij met de boot zijn.

Ook bedankt voor de CD-ROM (het is prachtig om de foto's op onze TV te bekijken) en voor de kopieën van de rekeningen.

We waren van plan om een dezer dagen nog eens bij jullie langs te komen, maar vanwege de verkeersproblemen richting Almere zien we daar toch maar vanaf. Maar wie weet komen we nog eens naar een "jam session" in "Voor Pampus", en dan laten we ons gezicht natuurlijk ook bij YCM zien.

Ab is helemaal tot rust gekomen nu alles achter de rug is en dat hij zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud, de winterstalling, e.d.

Hartelijke groeten van ons beiden voor jullie allemaal!
Ab en Margot